Over ons

Wij zijn Dave en Sanne. Wij zijn in het dagelijks leven beide ondernemer en zijn (toevallig) ook nog eens een stelletje. Dave heeft een eigen delicatessenwinkel en Sanne is psycholoog. Een tijdje geleden waren wij samen op een Silent Disco feest en keken onze ogen uit! Wat een ervaring, we hebben beide nog nooit zo hard gedanst! Dave houdt van Nederlandse muziek terwijl Sanne liever op de house los gaat; en dat kon tegelijkertijd! Na een tijd nadenken konden we het niet uit ons hoofd zetten; dit willen we vaker! We LOVE Silent Disco!

We hebben besloten om zelf Silent Disco apparatuur te kopen en anderen hier voor een goede prijs aan mee te laten genieten. Het resultaat; veel blije mensen. Inclusief vele buren in Nederland; geen geluidsoverlast meer!

Ons doel is zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met hoe geweldig een Silent Disco is. Daarom houden we onze prijzen laag en denken we graag met je mee! We willen jouw feest onvergetelijk maken, wij weten uit eigen ervaring hoe ontzettend gaaf het is!

Wij regelen Silent Disco’s voor 10 mensen of voor 200 man! Alles is mogelijk. Klik hier voor meer informatie, prijzen of huur nu.